Llenties de pescador

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una sopera de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada i la fulla de llorer.
Tot seguit afegim: els musclos, les gambes i les sípies tallades a trossets menuts. Quan tot el conjunt és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi i deixem coure uns quinze minuts més.
A continuació, ho fiquem a la cassola juntament amb l'aigua i deixem que arrenqui el bull. Tot seguit, afegim les llenties, corregim de sal i deixem que coguin les llenties fins que estiguin en el seu punt de cuites, i ja ho podrem servir en una sopera de porcellana blanca ben abellidora.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se