Llenties estofades a la riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva sofregim: la ceba picolada, el xoriç, el llorer i la cansalada tallada a trossets menuts.
Quan ho tenim tot ben fregit, ho fiquem a la cassola juntament amb l'aigua i les llenties.
Deixem que arrenqui el bull, i quan les llenties siguin gairebé cuites, afegim les patates pelades i tallades a quadradets menuts.
A part, en una paella mitjana, fregim els alls laminats i quan són rossos, afegim una cullerada de pebre vermell i tot seguit ho aboquem a la cassola juntament amb les llenties.
A part, bullim els ous i un cop cuits els picolem i els afegim a la cassola amb les llenties.
Tot seguit corregim de sal, i quan tot plegat ja és cuit, la ho podrem servir a taula en una sopera de porcellana blanca ben abellidora.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se