Salmó fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i sobre els filets de salmó amb la pell tocant a la sal. La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix. Salem el salmó per la part de sobre i hi posem una mica de la resta d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli. Posem la safata al microones i deixem coure uns 3 minuts (filets de salmó de gruix normal i segons el grau de fet que ens agrada , si es cou massa queda ressec). Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no. En un plat, posem dos filets per persona amb un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.

8min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se