Salmó fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
Categoria:
Recepta per microones
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 Filets de salmó fresc net d’espines
- Sal
- Oli d’oliva verge
- Sal d’all en pot
- Pebre negre mòlt
- Orenga en pot
- Romaní en pot
- Farigola en pot
Elaboració
En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i sobre els filets de salmó amb la pell tocant a la sal. La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix. Salem el salmó per la part de sobre i hi posem una mica de la resta d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli. Posem la safata al microones i deixem coure uns 3 minuts (filets de salmó de gruix normal i segons el grau de fet que ens agrada , si es cou massa queda ressec). Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no. En un plat, posem dos filets per persona amb un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.
Comparteix aquesta recepta: