Remenat de botifarra negra, bolets, alls i ceba
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- 1 Botifarra negra petita
- 1 Ceba petita
- 2 Alls
- 1 Pot de bolets variats de conserva casolana o millor de temporada (rossinyols, camegrocs, trompetes de la mort,...)
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració
En una paella, hi posem un rajolí d'oli i hi ofeguem la ceba i els alls trossejats, uns 15 minuts.
Quan estigui tot dauradet, hi incorporem la botifarra negra sense pell i esmiculada amb els bolets.
Nota:
Si els bolets són de temporada, els netegem amb el menys aigua possible. Els grossos els tallem. En una paella, hi posem una mica d'oli i els bolets. Ho deixem coure fins que els bolets treguin tota l'aigua que porten, uns 10 minuts. Hi posem una mica de sal i els deixem coure, 2 o 3 minuts més.
A continuació, a la paella on hi tenim la ceba, els alls, la botifarra negra i els bolets, tot ben barrejat, ho saltem 2 o 3 minuts.
Batem els ous i els aboquem pel damunt, hi posem una mica de sal.
Ho remenem bé per tal que que quedi un bon remenat, ben sucós.
Comparteix aquesta recepta: