Crema de llimona amb illa flotant

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer preparem la crema fonent la mantega en un cassó sense deixar que cogui, afegim el suc i la ratlladura de llimona, després el sucre i per últim, els ous batuts. Possem el cassó al bany maria, amb l'aigua ja calenta i remenem sense parar durant 15 minuts amb una cullera de fusta.
Quan la crema hagi espessit, la separem del foc i la posem en un bol de porcelana i la reservem en lloc fresc, peró no a la nevera.
Batem les clares a punt de neu consistens amb un pessic de sal, i quan hagi pujat bé, afegim el sucre i seguim baten una mica més.
Posem abundant aigua a bullir, en una cassola i amb ajuda d'una cullera gran, tirem porcions de clara d'ou en l'aigua.
Les coem durant 15 segons els donem la volta i les deixem altres 15 segons i després les escorrem sobre un paper absorbent.
Repartim la crema en bols de cerámica o vidre, adornant amb les illes de clara d'ou. Les servim a temperatura ambient

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se