Espaguetis amb cols de Brussel·les, salami i ou
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de cols de Brussel·les
- 200 grams de salami en un tros
- 400 grams d’espaguetis
- Sal
- 2 cullerades de mantega
- 1 litre d'aigua
- 3 cullerades de vinagre de sidra
- 4 ous
Elaboració
Prepara les cols de Brussel·les, elimina, amb cura, les fulles exteriors
Talla en quartes parts.
Talla el salami en cubs d’1 cm.
Fregeix en una paella antiadherent sense greix uns 10 minuts. Escorre sobre una tovallola de paper de cuina.
Cuina els espaguetis en aigua amb sal fins que estiguin al dente, els últims 3 minuts afegeix els quarts de cols de Brussel·les.
Escorre tot i posa de nou a la paella, afegeix la mantega i barreja bé.
Mantén calent la barreja d’espaguetis.
Escalfa l'aigua i el vinagre fins al punt d'ebullició.
Trenca un ou a cada tassa i amb cura, fes lliscar cada ou en l'aigua amb vinagre, amb l'ajuda d'una cullera envolta el rovell de l’ou amb la clara, cuina cada ou escalfat durant uns 3 minuts.
Serveix la barreja d’espaguetis amb les cols de Brussel·les en plats. Treu amb una cullera perforada els ous escalfats i posa sobre els espaguetis.
Escampa el salami pel damunt i serveis de seguida.
Comparteix aquesta recepta: