Rap amb pinyons

Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregir una mica el rap en una paella.(salar i enfarinar)
Posar un raig d'oli en una cassola, triturar els pinyons, julivert, alls, vi, aigua i es posa a la cassola.
S´ha de coure una mica,(vigilar que no s'enganxi si es massa espès afegir aigua o brou de peix), i quan faci un rate't de xup-xup, s'hi afegeix el rap fregit i els pèsols.
Passats uns 5 minuts comprovar si es prou cuit.(El rap no és bo massa cuit, ha de quedar tou).
També es pot fregir unes escarxofes i posar-les a la cassola una vegada tot fet.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se