Amanida d'endivies amb escamarlans i llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata rodona fonda de porcellana blanca
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de Mòdena com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, pelem tant els llagostins com els escamarlans i els escaldem en un cassó amb: aigua, sal, mitja ceba i la branca d'api durant deu minuts, els retirem i els refredem amb aigua i un grapat de glaçons.
Seguidament, els tallem en dues meitats a lo ample i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets xerri en dues meitats i els afegim en el bol.
A continuació, tallem les endivies en rodelles, i les hi afegim.
Ho salepebrem tot plegat, afegim la vinagreta de Mòdena, ho barrejem tot i ho fiquem a la safata de porcellana rodona i ja ho podem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se