Amanida d'escarola amb llagostins arrebossats
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola perruqueta gran
- Vuit llagostins de mida grossa
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Tres ous batuts
- Vinagreta de vinagre de Mòdena(la trobareu a les meves receptes)
- Un pot de blat de moro
- Una ceba picolada
- 150 grams d'olives arbequines
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola, la tallem a trossos menuts i la fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, afegim: la ceba picolada, les olives arbequines, el blat de moro escorregut i ho barregem tot ben barrejat.
Tot seguit, fem la vinagreta de vinagre de Mòdena com explico a la meva recepta, l'afegim en el bol, ho remenem tot ben remenat i tot seguit ho fiquem a la safata de porcellana ben repartit.
A part, pelem els llagostins, els enfarinem, els passem per ou batut i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregits, els repartim pel damunt de la safata amb l'amanida. ben repartits i ja ho podrem servir a taula.
45min
Etiquetes: Amanides d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2612 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.