Bolets a la crema agra

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja els xampinyons i talla a trossos.
Pica la ceba finament a daus.
Fon la mantega en una paella grossa i sofregeix la ceba fins que rossegi.
Agrega els xampinyons i cuina uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Escampa el pa ratllat pers sobre i barreja bé.
Salpebre els bolets i desglaça amb el vi blanc, deixa que bulli i redueixi una mica.
Treu la paella del foc i afegeix la crema agra.
Assaona un altre cop si és necessari, escampa el julivert pel damunt i serveix de seguida acompanyats de un arròs


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se