Risotto de remolatxa amb ceba caramel·litzada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull el brou i mantén-lo calent.
Mentrestant, pela les cebes i pica finament.
Escalfa l'oli en una olla i deixar caramel·litzar, les cebes a foc suau, fins que es daurin, remenant tot sovint.
Agrega l’arròs i ofega suaument durant 1 minut, desglaça amb el vi blanc i deixa bullir a foc suau fins que hagi evaporat.
Cobreixi l'arròs, a poc a poc, amb brou i cuina fins que estiguin al dente, remenant sovint.
Pela la remolatxa si és necessari, i talla a cubs d'1 cm, barreja en el risotto 5 minuts abans de final de la cocció.
Renta el cibulet, escorre i talla en petits anells.
Ratlla el formatge ben fi.
Barreja el quark i el formatge amb el risotto, assaona amb sal i pebre i escampa el cibulet pel damunt.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se