Potaco
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de tonyina salada
- 2 oberginias
- 1 kg de cargols
- 1 ceba
- 4 dent d'alls
- 4 tomaques
- 50 gr de atmelles torrades
- 50 gr de avellanes torrades
- 1kg de pataques
Elaboració
Enfarina la tonyina, la albergínia
els alls, el tomaques i la ceba escalivarem
fregir la tonyina i la albergínia separa-posa en una cassola de fang aigua,la tonyina,las patates,una miqueta de farina els caragols i la picada.
En un bol de terra farem la picada i posarem les ametlles, les avellana, les tomaques i
els alls.tot be xafaldet i tindrem la salsa.
i posar al foc lent durant una ore aproximadament
guarden la albergínia per final junt a la picada.
Observació.La tonyina sa de posar 24 hores al agua.
Comparteix aquesta recepta: