Potaco

Categoria:
Típica de: Espanya → Baix camp
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarina la tonyina, la albergínia
els alls, el tomaques i la ceba escalivarem
fregir la tonyina i la albergínia separa-posa en una cassola de fang aigua,la tonyina,las patates,una miqueta de farina els caragols i la picada.
En un bol de terra farem la picada i posarem les ametlles, les avellana, les tomaques i
els alls.tot be xafaldet i tindrem la salsa.
i posar al foc lent durant una ore aproximadament
guarden la albergínia per final junt a la picada.
Observació.La tonyina sa de posar 24 hores al agua.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se