Flam de xocolata amb crema d'amaretto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Flam:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Flam:

Caramel·litza en una paella a foc mitja, la meitat del sucre amb 2 cullerades d’aigua, cuina fins a obtenir un xarop de caramel.
Aboca la barreja en els motlles.
Preescalfa el forn a 150 graus.
Bat els ous, el rovell d'ou i el sucre restant.
Bull la llet i la nata amb la sal.
Trenca la xocolata a trossos, i fon en la barreja de llet i nata.
Agrega la barreja d'ou i sucre i cuina a foc lent, tot remenant durant uns 5 minuts, fins que s'uneix la crema.
Afegeix el licor amaretto i barreja bé.
Passa per un colador fi i aboca en els motlles preparats.
Col·loca els motlles en una safata i omple amb aigua calenta, fins arriba a 1/3 d’altura dels motlles.
Cobreixi la font de forn amb paper d'alumini i cuina al bany maria, durant aproximadament 1 hora, fes la prova, amb un escura dents.
Treu els motlles, del bany maria, i col·loca a la nevera perquè es refredin, preferiblement durant tota la nit.

Guarnició:

Al moment de servir, bat la crema per adornar els flams i tritura, les galetes amaretti, més aviat gruixudes.
Serveix els flams decorats amb crema batuda i trossets de galetes amaretti.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se