Amanida de mongetes tendres amb xampinyons
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de monjeta verda plana congelada
- 500 grams de xampinyons naturals
- Aigua
- Un brot de julivert
- Vinagreta de Mòdena (la trobareu a les meves receptes)
- Un pot de blat de moro petit
- Dues cebes tendres
- 200 grams d'olives arbequines
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Una picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
Utensilis
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Un cassó gran
Una paella gran
Una escorredora
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en una cassola plana fiquem: aigua, sal i un brot de julivert.
Quan l'aigua arrenqui el bull, afegim les mongetes trossejades fins que són cuites al "dente" les escorrem i les fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, filetegem els xampinyos i els sofregim en una paella salpebrats amb un cullerot de picada feta amb oli, all, i julivert picolat.
Quan els xampinyons ja són cuits, els afegim en el bol juntament amb les mongetes.
Tot seguit, afegim el blat de moro, les olives arbequines i les cebes tendres tallades a juliana ben fina. Tot seguit, afegim força vinagreta de Mòdena, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem treure-ho a taula.
Comparteix aquesta recepta: