Arròs de calamarcets, gambes i alls tendres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Saltegem a foc viu amb oli d’oliva verge els calamarcets tallats a rodanxes , uns 3 minuts i els reservem.
Sofregim lentament a la mateixa cassola la ceba tallada molt fina, després els alls ben picats i finalment els tomàquets sense pell ni llavors, fins a obtenir un sofregit concentrat.
Incorporem els calamarcets que havíem reservat i ofeguem tot el conjunt a foc fluix durant 15 minuts amb el brou de peix.
En una paella, quan l’oli està calent saltegem les gambes , uns 2 minuts i les reservem. Tallem els alls tendres molt petits i els saltegem a la mateixa paella uns 2 minuts.
Salpebrem i distribuïm l'arròs a la cassola anterior amb el brou de peix . Ho fem coure uns 13 minuts . Incorporem les gambes i els alls tendres molt picats. Deixem coure tot junt uns 5 minuts. Deixem reposar uns 2 minuts i ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se