Platillo de xai amb carxofes i favetes babi

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Dos cassons grans
Un plat de fusta
Uns estalvis

Elaboració

Primerament en un cassó amb: aigua, sal, un brot de julivert, una fulla de llorer i un tros d'api, coem les carxofes fins que són cuites al "dente" i les reservem.
Tot seguit en un altre cassó amb: aigua, sal, un brot de julivert, una fulla de llorer i un tros d'api, coem les favetes i quan són cuites al "dente" les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de xai salpebrats fins que estan ben enrossits, i tot seguit hi afegim: la ceba picolada, una fulla de llorer i els alls aixafats.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi ranci i deixem que redueixi.
A continuació, afegim el brou de pollastre, fiquem el foc baix i deixem que cogui tot plegat, fins que la carn estigui gairebé cuita.
Seguidament, afegim les carxofes i les faves escorregudes, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que la carn sigui ben tendre, i ja ho podrem servir-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se