Cassoleta de cigrons estofats amb gambes i escamarlans

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un plat de fusta
Una paella gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, pelem les gambes i els escamarlans, els salpebrem i els saltem tres minuts en una paella amb un raig d'oli d'oliva, els flamegem amb el conyac i ho reservem.
A part, amb l'ajud de la batedora elèctrica, fem una picada amb: pa fregit, ametlles torrades, julivert picolat, un all pelat, una cullerada de xocolata en pols i un cullerot de fumet de peix.
Tot seguit, passem la batedora i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aifats i la fulla de llorer.
Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet, el vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim el fumet de peix i deixem que arrenqui el bull durant cinc minuts, per afegir-hi tot seguit: els cigrons, les gambes i els escamarlans.
Seguidament, afegim la picada, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat cinc minuts més i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se