Lloms de bacallà estofats a la Catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana per anar al forn
Un cassó mitjà
Una paella gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els lloms de bacallà enfarinats, fins que són rossos i els fiquem a la cassola amb la pell a sota.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous durant deu minuts, els refredem, els pelem, els tallem en dues meitats i els fiquem a la cassola juntament amb el bacallà.
Seguidament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem: els pinyons, les prunes i les panses durant cinc minuts i ho reservem.
A continuació, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba tendra picolada, els alls aixafats i la fulla de llorer.
Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i el got de vi i deixem reduir.
Seguidament, afegim un cullerot de fumet de peix, corregim de sal i deixem que arrenqui el bull durant deu minuts, tot seguit ho aboquem a la cassola amb els ous, el bacallà i els fruits secs i deixem que s'acabi de coure tot junt en el forn a 180º, durant deu minuts, i ja ho podrem treure-ho, tot espolsant-ho amb julivert picolat pel damunt i servir-ho a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se