La persillé

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un ratllador
Un atuell amb tapa per guardar la persillé un cop feta
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament fiquem el pa ratllat en el bol de vidre. Tot seguit, ratllem els alls pelats i els hi afegim en el bol.
Seguidament, picolem el julivert ben picolat, i també ho afegim en el bol. Ja per acabar, afegim una culleradeta de pebre vermell dolç, ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem guardar en un atuell amb tapa, fins que ho necessitem fer servir.

40min

Notes

Aquesta recepta és una preparació per arrebossar qualsevol tipus d'aliment que ho requereixi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se