Amanida de llenties amb escamarlans i formatge fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, pelem els escamarlans, els escaldem amb aigua uns cinc minuts, els fiquem en un bol amb aigua i un grapat de glaçons, els tallem en dues meitats i els fiquem en el bol de vidre.
A continuació, afegim: les llenties, els tomàquets xerri tallats en dues meitats, la ceba tendra picolada, les olives arbequines, el blat de moro escorregut, i el formatge fresc tallat a quadradets. Tot seguit, afegim la vinagreta de verduretes, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se