Pappardelle amb salsa de shitakes i rovell d'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la salsa per la pasta:

1 racions

Elaboració

De la pasta:

En una olla amb aigua i sal, quan l’aigua bull, hi tirem la pasta i la deixem coure, uns 10 minuts (el paquet de pasta quasi sempre porta el temps).
De la salsa:
Netegem els bolets , els escorrem i tallem en trossos. Tallem la ceba a daus petits. Escaldem el tomàquet, el pelem i el tallem a daus. Trinxem el julivert. Posem una paella al foc amb una mica d’oli i quan està calent, hi tirem els bolets i que es vagin fent , quan portem uns 5 minuts, hi posem la ceba tallada a daus petits. Ho salpebrem. Quan la ceba està daurada, hi afegIM el gotet de vi blanc i ho deixem reduir. Uns 10 minuts. Hi posem el tomàquet i el julivert i ho deixem coure uns 3 minuts. En tot el procés hem de remenar-ho bé molt sovint. Agafem el túrmix i ho posem tot a dins, amb el rovell d’ou i deixem que quedi una salsa molt fina, si cal hi posem una mica d’aigua perquè no sigui massa espesa. Són uns 5 minuts.

Per emplatar:

En un bol, hi posem la pasta amb la salsa i uns grans de pebre negre i ho remenem molt bé. Ja tenim el plat llest.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se