Manetes de porc estofades amb botifarra negre i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Un bufador
Un colador fí
Un bol de vidre gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, amb l'ajud del bufador netegem les manetes per treure els pocs pels que puguin tenir, i les fiquem a la cassola fonda amb: aigua, una branca d'api, una fulla de llorer,un grapat de grans de pebre negre, un polsim de sal i mitja ceba pelada.
Deixem que coguin a foc baix fins que estiguin cuites, colem el brou en un bol i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls i dues fulles de llorer. Quan tot plegat és sofregit, afegim el sofregit de tomàquet, el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim les manetes, les mongetes i les botifarres tallades a rodelles, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se