Llobarro salvatge al forn amb patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem les patates i les cebes a rodanxes ben fines, posem en una paella oli d'oliva i oli de girasol i les saltegem , quan quasi bé estan fetes, hi tirem un raig de vi blanc i deixem uns minuts perquè s'evapori l'alcohol. Ho passem a una safata de forn, hi afegim el tomàquet pelat i a rodanxes, a cada una hi fiquem un polsim de sal i un de sucre i al forn a 120º durant uns 15 minuts o fins que veiem que el tomàquet ja està mig desfet (indica que està cuit), ara és el moment de ficar-hi els filets del llobarro ja salpebrats i deixar uns 10 minuts. Llestos per servir!

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se