Cocotxes de lluç al pil pil
Ingredients
- ½ Kg de Cocotxes de lluç fesques
- Oli d'oliva
- 2 Dents d'all
- 1 Bitxo
Elaboració
El primer que hem de fer és netejar les cocotxes. Per això, retallem els laterals i retirem el tel negra. Tallem els alls en làmines i els daurem en una cassola de fang amb oli d'oliva i un bitxo. Un cop daurats els alls, els retirarem del foc i els reserve per decorar el plat. Deixem temperar l'oli (a uns 40 º C) i introduïm-hi les cocotxes amb la pell cap amunt. A continuació, apliquem moviments suaus i circulars a la cassola perquè la gelatina que vagin deixant anar la pell de les cocotxes es lligui amb l'oli. Pugem el foc i, un cop comenci a bullir l'oli, ho retirem de la calor per aplicar a la cassola els mateixos moviments descrits anteriorment. Repetim aquest procediment fins que se'ns acabi de lligar el pil pil. Finalment, i un cop ben lligada la salsa, decorem el plat amb les làmines d'all daurades i el bitxo. Si ho desitgem, podem també empolvorar-ho amb un grapat de julivert picat. Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: