Devil's Food Cake

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

Batidora de barilles

Elaboració

1) En un bol posem les clares d'ou, el bicarbonat i la sal i ho barregem a velocitat lenta fins que quedi tot ben integrat.
2) Apugem la velocitat amb l'objectiu d'aconseguir les clares al punt d eneu, quan estiguin a la meitat afegim el sucre a cullerades (1 cullerada cada 10segons aprox.)
3) Després afegim la vainilla i esperem a que quedi ben distribuida.
4) Després afegim la farina i el cacau a cullerades igual que el sucre.
5) Quan ho tinguem tot ben barrejat preparem un motlle amb mantega perquè no se'ns hi enganxi la massa.
6) Evoquem la massa a dins i la posem al forn a 170ºC durant uns 40 minuts aprox.
7) Treiem del forn i quan estigui refredat desenmotllem.
8) Farcim i decorem al gust!

1h 30min

Notes

Queda molt bé farcit amb crema pastissera de veinilla, nata i fruites o ganaché de xocolata.

Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/kpDeNV7v5aA


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se