Devil's Food Cake
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- (motlle 16cm)
- 9 clares d'ou
- 70gr de farina
- 30gr de cacau en pols
- 200 gr de sucre
- ¼ cullereta de sal
- 1 cullereta de bicarbonat
- 2 culleretes d’extracte de vainilla
- ½ cullereta de llevat (opcional)
Utensilis
Batidora de barilles
Elaboració
1) En un bol posem les clares d'ou, el bicarbonat i la sal i ho barregem a velocitat lenta fins que quedi tot ben integrat.
2) Apugem la velocitat amb l'objectiu d'aconseguir les clares al punt d eneu, quan estiguin a la meitat afegim el sucre a cullerades (1 cullerada cada 10segons aprox.)
3) Després afegim la vainilla i esperem a que quedi ben distribuida.
4) Després afegim la farina i el cacau a cullerades igual que el sucre.
5) Quan ho tinguem tot ben barrejat preparem un motlle amb mantega perquè no se'ns hi enganxi la massa.
6) Evoquem la massa a dins i la posem al forn a 170ºC durant uns 40 minuts aprox.
7) Treiem del forn i quan estigui refredat desenmotllem.
8) Farcim i decorem al gust!
Notes
Queda molt bé farcit amb crema pastissera de veinilla, nata i fruites o ganaché de xocolata.
Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/kpDeNV7v5aA
Comparteix aquesta recepta: