Risotto amb espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta, neteja i blanqueja, els espinacs en aigua amb sal, escorre i pica finament.
Renta l'alfàbrega, escorre, arrenca les fulles i pica finament.
Talla la cansalada a tires.
Pela l'escalunya i pica finament.
Salta la cansalada i l'escalunya en oli calent durant 1 a 2 minuts.
Afegeix l'arròs, ofega i aboca el vi blanc. Deixa reduir, i a poc a poc aboca el brou en petites quantitats, remena de tant en tant, fins que l'arròs estigui cuit al dente, i el risotto cremós. (uns 18 minuts)
Finalment, agrega en el risotto, el formatge parmesà, la mantega, l'espinac i alfàbrega, regira bé i assaona amb sal i pebre.
Serveix de seguida als plats, empolvorat amb formatge parmesà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se