Escórpora al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem les patates i les cebes. Les tallem a rodanxes i partim els tomàquets pel mig. Fem un coixí a la safata d’anar al forn. Fem un tall al mig de l’escórpora, i la col.loquem a la safata . Ho ruixem amb oli d’ oliva i hi posem una mica de sal. Ho posem al forn prèviament escalfat a uns 180º, uns 25 minuts. 10 minuts abans hi posem els escamarlans i les gambes. Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se