Turbot salvatge escaldat amb alls, bitxo i patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem la patata i la tallem a rodanxes. Laminem el dents d’all.
Fregim la patata en una paella amb força oli amb els alls, fins que comenci a estar una mica tova (no cal que quedi cuita del tot, ja s’acabarà de coure amb el peix).
La treiem i la repartim per una safata d’anar al forn, de manera que cobreixi tota la superfície. Hi posem sal, pebre, un bitxo i una fulla de llorer. Salpebrem el tall de turbot, hi el posem a sobre la patata a rodanxes, hi tirem un raig de vi blanc per sobre. Ho posem al forn mig (uns 180ºC) durant uns 20 minuts. Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se