Pollastre a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amanirem el pollastre amb sal i pebre.
El fregim fins a enrosirlo, i el retirem.
Fregirem la ceba, els alls,els pebrots i els carbassons, en una casola de fang, amb l'oli de fregí el pollastre.
Remenarem de tant en tant,ho courem 10 o 12 minuts, afagirem els xampinyons, el pernil i el tomaquet, deixan-lo 10 minuts mes.
Posarem el pollastre a la casola, cubrin-lo amb la salsa.
Tapar la casola i ho deixarem coure 25 minuts a foc lent.
Posarem las olivas i servim.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se