Espaguetis a la crema de bolets
Ingredients
- 320 g d’espaguetis (pot ser una altre pasta)
- 150 g de Bolets (en aquesta recepta, xampinyons)
- Nata per cuinar
- 2 Dents d’all
- 1 Ceba
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre mòlt
- Julivert
Elaboració
Coem la pasta en abundant aigua amb sal . El temps de cocció, ve indicat en el paquet, normalment entre 8 i 12 minuts. La reservem. Piquem els dents d’all molt fins i la ceba. Tirem una mica d'oli en una paella i saltegem una mica l'all, sense que arribi a daurar-se. Hi afegim la ceba i esperem a que quedi transparent . Hi tirem els bolets, en aquest cas , xampinyons laminats , una mica de pebre i ho deixem uns minuts que es vagi coent. Hi tirem la nata i ho deixem tot una mica al foc fins que bulli. Si veiem que ens queda molt espessa, hi afegim una mica de llet. Si no voleu trobar els bolets i deixar-ho com una autèntica crema ho passeu tot per la batedora. Posem la pasta en un bol, hi tirem la crema i ho remenem molt bé. Servim el plat, tirant per sobre una mica de julivert molt ben picat i ho remenem.
Comparteix aquesta recepta: