Tallarines amb gorgonzola i espinacs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el porro a cèrcols fins.
Escalfa l'oli en una paella.
Ofega el porro uns 5 minuts, afegeix la llet i el formatge Gorgonzola i cou a foc lent durant uns 10 minuts a foc lent.
Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente.
Aboca i escorre.
Agrega la pasta a la paella i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix els espinacs a la pasta calenta i barreja bé.
Serveix la pasta amb salsa de gorgonzola de seguida.

Notes

Aquesta recepta la pots fer amb la Pasta que més t'agradi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se