Crema d'alvocat amb xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Separa les llavors de magrana amb una cullera.
Barreja el cacau amb crema de llet.
Bat la crema de llet a punt de neu.
Talla l'alvocat per la meitat, treu el nucli, separa la carn de la closca i ruixa amb suc de llimona.
Agrega la crema fresca i bat tot amb una batedora de mà.
Afegeix la nata muntada i barreja bé.
Aboca la crema en gots i escampa pel damunt, pols de cacau i llavors de magrana.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se