Arròs caldos amb sipia i galeres
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 tasses d'arròs rodó
- Sipia
- 5 tasses de fumet de peix
- 12 galeres
- 2 tomàquets
- Polpa de nyora
- 4 alls
- 0li d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Sofregir els alls i treure'ls.
Sofregir les galeres.
Tallem les sipies i posem la tomaca.
Afegim l'arròs una tassa per persona.
Afegim el fumet 5 cullerots per persona.
Quan l'arròs es cuit posar les galeres a damunt.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3178 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.