Tall que es pela de vedella a la crema

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Adob:

4 racions

Elaboració

Adobem el tall que es pela deixant-lo macerar d'una a tres hores amb tots els ingredients de l'adob, tot seguit, el fem a la graella.
Preparem la salsa tot reduint la crema de llet amb el brou de carn fins que s'espesseeixi lleugerament. Ho rectifiquem de sal i ho assaonem al gust.
Per presentar la carn al plat, la podem acompanyar amb una mica de pasta, salsa de tomáquet i unes patates tallades al gust, cuites préviament amb el formatge en llenques fines o rallat i gratinat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se