Popets de platja a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem els popets els traiem boca i ulls. En una planxa , hi tirem una mica d’oli, i esperem que quedi ben calenta. Hi afegim els popets i els anem girant de tant en tant per evitar que es cremin. Si la seva dimensió no excedix dels 7 u 8 centímetres, no cal, tallar-los , els fem sencers. En aquest cas, els coem en total uns 6 minuts. Mentre preparem una picada en el morter amb una mica de sal, oli, julivert i pebre negre. Opcional, afegir la picada sobre els popets. Personalment, m’agraden més sense la picada, en la meva opinió, els hi treu sabor.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se