Mona de Pasqua
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Pel pa de pessic:
- 6 ous
- 200g de farina
- 200g de sucre
- Ratlladura de llimona
Per adornar:
- Ametlles filetejades
- Ous de xocolata
- Plomes de colors
- Etc...
- 300 g de melmelada d'albercoc.
10 racions
Elaboració
Separar el rovells de les clares.
Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum.
Muntar les clares i afegir-les suaument als rovells.
Afegir la farina tamisada i la ratlladura de llimona.
Abocar en un motlle de 24 cm untat amb mantega i farina.
Coure 30 minuts a 180º.
Deixar refredar.
30min
Notes
Quan està fred posar-ho en una safata cobrir amb melmelada d'albercoc i adornar al gust de cada un.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2866 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.