Patates enmascarades amb ou ferrat
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- 4 Patates mitjanes
- 1 Botifarra negra
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Pelem les patates i les tallem a daus. En una olla amb una mica de sal hi posem aigua i les patates. Deixem coure uns 25 minuts.
Mentre, traiem la pell de la botifarra negra i l’esmicolem bé. La reservem.
Xafem les patates amb una forquilla. En un bol, barregem les patates xafades amb la botifarra negra esmicolada. Hi posem una mica de sal.
Saltem la barreja , en una paella amb una mica d’oli . Uns 4 minuts.
En una paella fem dos ous ferrats (en una de les meves receptes, dic com fer bé un ou ferrat).
Agafem un motlle circular, el posem en un plat i l’omplim de la barreja de patata i botifarra negra. Desmotllem i sobre hi posem un ou ferrat. Ja es pot servir. Per menjar-ho, el millor és barrejar-ho tot.
Comparteix aquesta recepta: