Pastís de maduixa amb crema de moscatell

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja la farina, el sucre i la sal en un bol.
Afegeix la mantega, i treballa amb els dirs per obtenir una massa trencada.
Agrega els rovells d'ou, i sense pastar forma una massa suau.
Aplana la massa amb la mà i reserva, uns 30 minuts a la nevera.
Col·loca la massa entre dos fulls de plàstic de cuina i aplana fins a obtenir un ample de 2 centímetres més gran, que la forma que anirà al forn.
Posa la pasta a la forma i punxa el fons de la pasta amb una forquilla. Cobreix amb paper d'enfornar i omple la forma amb cigrons o mongetes crues.
Enforna uns 15 minuts a la meitat inferior del forn preescalfat a 200 graus.
Retira el paper i els llegums i acaba de cuinar 5 minuts més.
Treu el pastís de la forma i deixa refredar una mica sobre una reixeta.
Bull el vi amb el sucre, redueix la calor, i deixa reduir a la meitat.
Aboca la meitat del líquid en una tassa de mesurar, cobreix i refrigera aproximadament una hora.
Barreja les maduixes i el bàlsam de llimona (tarongina) amb la resta del líquid i deixa de banda cobert.
Aboca la crema en el líquid reservat i bat fins a obtenir una crema ben rígida, estén a la part inferior del pastís, distribueix les maduixes sobre la crema i decora amb les flors.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se