Fideus de carabassó amb pesto de créixens

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Tallador en espiral

Elaboració

Renta els carabassons i talla amb el tallador en espiral, formant espaguetis com fideus.
Pela i pica ben fins a cuadrets, els alls.
Escalfa l'oli en una paella gran i a foc mitjà, salta l'all en l'oli.
Afegeix els fideus de carabassó i salteja uns cinc minuts per tots els costats.
Distribueix els fideus de carabassó en 4 plats, i serveix amb el pesto de créixens, el formatge parmesà i les avellanes picades en trossos grans.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: