Risotto amb julivert i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela, renta i talla a daus les arrels de julivert.
Pela la ceba, pica finament i sofregeix en una cassola amb l'oli, fins que es torni transparent.
Agrega les arrels de julivert i l'arròs i salta breument, a continuació desglaça amb el vi, afegeix a poc a poc una mica de brou fins que quedi cobert l'arròs, un cop lagí absorbit afegeix novament brou i remena sense parar.
Aquest procés l'has de repetir tantes vegades fins que l'arròs estigui cuit al dente.
Mentrestant, torra en una paella, sense greix, fins que els pinyons estiguin daurats i reserva.
Barreja el formatge parmesà i el julivert picat en el risotto i assaona amb sal i pebre.
Espolsa els pinyons pel damunt i serveixi immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se