Tiramisú de maduixa
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per la crema de maduixes:
- 250 grams de maduixes
- 3 cullerades de sucre
- 2 cullerades de vi de Porto (vermell)
- 1 culleradeta de suc de llimona
Per la crema de mató:
- 250 grams de mató baix en greix
- 250 grams de mascarpone
- 4 cullerades de sucre
- 1 cullerada de vi de Porto (vermell)
- 1 dl i 1/2 de crema de maduixes preparada
Per decorar:
- 150 grams de llengües de gat
- 1 cullerada de cacau en pols
- 100 g de maduixes
Elaboració
Crema de maduixes:
Fes un puré amb les maduixes, el sucre, les dues cullerades de vi de Porto i el suc de llimona, i reserva a la nevera.
Crema de mató:
Barreja el mato amb el mascarpone, el sucre i 1 cullerada de vi de Porto, bat la crema a punt de neu i agrega a la barreja.
En una forma rectangular (d'aproximadament 1 litre), posa la meitat de les llengües de gat, al damunt aboca, la meitat de la crema de maduixes i a sobre reparteix la meitat de la crema de mató.
Cobreix amb la resta de llengües de gat i al damunt la resta de crema de maduixes i la crema de mató.
Tapa i reserva a la nevera durant aproximadament 2 hores.
Just abans de servir, espolsa tota la superfície amb el cacau en pols i decora amb la resta de maduixes
Comparteix aquesta recepta: