Tiramisú de maduixa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema de maduixes:

Per la crema de mató:

Per decorar:

4 racions

Elaboració

Crema de maduixes:

Fes un puré amb les maduixes, el sucre, les dues cullerades de vi de Porto i el suc de llimona, i reserva a la nevera.

Crema de mató:

Barreja el mato amb el mascarpone, el sucre i 1 cullerada de vi de Porto, bat la crema a punt de neu i agrega a la barreja.
En una forma rectangular (d'aproximadament 1 litre), posa la meitat de les llengües de gat, al damunt aboca, la meitat de la crema de maduixes i a sobre reparteix la meitat de la crema de mató.
Cobreix amb la resta de llengües de gat i al damunt la resta de crema de maduixes i la crema de mató.
Tapa i reserva a la nevera durant aproximadament 2 hores.
Just abans de servir, espolsa tota la superfície amb el cacau en pols i decora amb la resta de maduixes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se