Patates bullides amb pell, fregides, i acompanyades amb ou ferrat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates bullides, i talla en trossos petits.
Barreja amb el pa ratllat.
Fon, abundant mantega en una paella gran.
Sofregeix les patates a foc mitjà, remenant ocasionalment, durant uns 10 minuts.
Mentrestant, talla les cebes en meitats i cada meitat a tires
En una segona paella, amb una mica d'oli, fregeix els ous.
Agrega la ceba a les patates i fregeix durant uns 5 minuts.
Serveix les patates i els ous assaonats amb sal i pebre.
Pica el julivert i escampa pel damunt.
Serveix aquest plat amb una bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se