Gall de Sant Pere a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Acabem de netegar el peix amb una mica d’aigua i l’eixuguem. Mentre posem una mica d’oli a la planxa, perquè es vagi escalfant. Partim el cap del peix en 2 o 3 trossos, hi posem una mica de sal i l’enfarrinen. En una paella quan l’oli està ben calent , el fregim. El reservem. Agafem el gall de Sant Pere el salem una mica i el posem a la planxa que ja estarà ben calenta. El coem entre 8 i 10 minuts per costat . Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se