Risotto de bolets amb pernil picat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela l'escalunya i l'all i pica finament.
Sua en una paella amb dues cullerades d’oli fins que es torni transparent.
Salta breument l’arròs i aboca brou fins que l’arròs quedi cobert, mentrestant agita contínuament, quan hagi absorbit el brou repeteix el proses, afegint brou poc a poc fins que el risotto estigui al dente.
Talla el pernil a daus.
Neteja els xampinyons i si es necessari talla més petits.
Fregeix el bolets en una paella amb 2 cullerades d'oli i assaona amb sal i pebre.
Barreja el pernil, els xampinyons, el formatge parmesà i el iogurt en el risotto, empolvora amb el cibulet picat i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se