Pollastre amb poma

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

En una llauna per anar el forn i posarem la ceba tallada a trossos no gaire grossa, i posarem el pollastre tallat, previament el salpebrem
i tirem el tomàquet a trossos, els alls, la fulla de llaurè, el vi ranci, i les pomes tallades com a grills de taronja. Ho tirem tot d'emunt del pollastre.
El forn 10 minuts abans el tindrem calent. El deixarem a 180 graus.
La cocció pot variar de temps depenen del forn que te cada u

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se