Tall rodó de pollastre de pagès farcit amb salsa de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per la salsa de poma:

6 racions

Elaboració

Del pollastre farcit:

Dessosem el pollastre el farcim amb les prunes,la carn picada barrejada la vedella amb el porc i el bacó.
L'enboliquem amb una malla. En una safata de forn, hi posem oli i el pollastre amb una mica de sal.
Preescalfem el forn i deixem coure uns 90 minuts.
De tant en tant, obrim el forn per veure si hi tenim d’afegir oli o una mica d’aigua.
El tallem en fred a rodanxes i el reservem.

De la salsa de poma:

Mentre, fem la salsa de poma.
Pelem les pomes,les tallem a dauets i algun tros a grills, i les posem en un pot al foc juntament amb l'aigua, el sucre, i la canyella en pols.
Ho deixem coure a foc baix durant uns 15 minuts, fins que veiem que la poma s'estova i es desfà.
Durant la cocció, anem remenant i observant si falta aigua per afegir-ne de mica en mica perquè no s'enganxi la poma.
Hi afegim sal i pebre al vostre gust i, finalment la passem pel minipímer per obtenir una salsa fina.
Deixem algun grill sense passar pel minipímer.

Per emplatar:

En un plat, hi posem uns dos o tres talls de pollastre per persona i per sobre la salsa de poma amb algun grill de poma que no hem triturat. Ja es pot servir.

1h 50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se