Conill estofat
Ingredients
- 1 conill de 1Kg
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 2 fulles de llorer
- Rumini
- Pebre negre
- Copa de brandi
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 got d'aigua
- 1 pastilla de caldo
- 4 patates
- 100 gr de ceps
Utensilis
Cassola de fang
Elaboració
Si voleu que el conill sigui tendre, deixar amb remull amb 50 gr de sal i aigua embotellada durant 1h.
Rentem be el conill i l'assequem be amb paper de cuina.
Agafem una cassola de fang i afegim l'oli, salpebrem lo conill, i el fregim fins que quedi daurat.
Afegim la ceba amb juliana, els alls amb un cop al mig sencers, lo llorer, el ruminí, el brandi.... i deixem que s'ha vapori l'alcohol.
Afegim l'aigua amb la pastilla de caldo deixem que bulli 20 minuts.
Passem per la paella els ceps.
Pelem les patates i les fem a daus, les afegim a la cassola juntament amb els ceps, fins que la patata estigui cuita.
Llest per servir.
Comparteix aquesta recepta: