Minestra de verdures amb pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una paella gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola metal·lica fonda fiquem l'aigua a bullir fins a lameitat de la cassola.
Quan l'aigua comença a bullir, fiquem les carxofes i quan estan cuites al "dente", les escorrem i les fiquem a la cassola de terrissa.
Sense deixar que deixi de bullir l'aigua,afegim la col-i-flor i les mongetes planes, i quan ja són cuites al "dente", les escorrem i les afegim a la cassola de terrissa.
Ja per acabar, en la mateixa aigua fiquem a coure les pastanagues tallades en tires a lo llarg fins que són cuites, les escorrem i les afegim a la cassola de terrissa.
A continuació, fiquem el foc a potencia mitjana, afegim el sofregit de tomàquet, el got de vi i un got d'aigua, i deixem que arrenqui el bull.A part en una paella amb oli d'oliva, sofregim els alls laminats i quan són rossos afegim una cullerada de pebre vermell, ho remenem i ho afegim a la cassola.
Tot seguit, afegim el pernil picolat, corregim de sal, ho remenem ben remenat, ho deixem coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se