Picantons al txilindron
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Peninsula Ibèrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres picantons tallats a quarts
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Tres cullerots de brou de polastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Dos pebrots verds tallats a quadrets
- Dues cebes picolades
- Cinc alls laminats
- Dues fulles de llorer
- Un got de vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una safata plana
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de picantó salpebrats, fins que veiem que són daurats, i els reservem en una safata plana.
Seguidament, en la mateixa cassola amb l'oli de sofregir els picantons, fregim: la ceba, els pebrots verds i dues fulles de llorer.
Tos seguit, afegim els alls laminats, el sofregit de tomàquet, i el got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els trossos de picantó, els cobrim amb el brou de pollastre, i deixem que coguin a foc baix, fins que veiem que ja són cuits.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta també la podem fer amb pollastre o conill.
Etiquetes: La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2298 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.