Mongetes del ganxet estofades a la bilbaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una sopera gran
Quatre escudelletes

Elaboració

Primerament, fiquem les mongetes en remull la nit abans, i en el moment de coure-les les fiquem a la cassola amb: l'aigua, un polsim de sal, una fulla de llorer, una branca d'api i mitja ceba pelada.
Deixem que vagin coent-se les mongetes fins que siguin cuites, les escorrem i les fiquem a la cassola fonda amb la quantitat de brou que les cobreixi.
A part, fiquem un raig d'oli d'oliva en una paella, i sofregim: els pebrots picolats ben menuts i la ceba picolada. Tot seguit, afegim el pernil, els alls laminats i una cullerada de pebre vermell dolç, ho remenem i ho afegim a la cassola amb les mongetes, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més i ja les podrem servir en escudelletes individuals.
Les mongetes sobrants, les podem servir en una sopera gran, ben abellidora.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se